banner
Meer info

ACCOUNT MANAGER FRANKRIJK

Ben jij een topscoorder en op zoek naar een nieuwe ‘club’ om te scoren in de Franstalige markt? Wil jij werken in een hecht sales team binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan? Lees onderstaande vacature en solliciteer nu!

Promic groeit hard en daarom zijn we regelmatig op zoek naar commercieel talent voor de functie van:
 
Account Manager Frankrijk
(40 uur per week)

Hoe ziet een dag eruit in de week dat je in het buitenland op pad bent?

Je hebt zin in je werkdag, want een nieuwe dag geeft nieuwe kansen! Uitgeslapen stap je je hotelkamer uit op weg naar het ontbijt. Gisterenavond heb je je route nog even kort doorgenomen. Je klantplannen heb je vorige week al voorbereid, maar tijdens je ‘croissant et baguette avec un café’ neem je deze nog even kort door, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Vandaag staan er vier ‘hot-prospect’ bezoeken op de planning en een klantbezoek. Voor alle prospecten heb je een verrassende actie in petto, waarmee je ze gaat uitdagen! Na een warm Promic gesprek, prikkel je je relatie met kennis uit de markt, met als doel de omzet van je relatie en Promic naar een hoger niveau te tillen. Het resultaat: ze nemen verschillende nieuwe producten van Promic in hun assortiment op. YES! Je belt je tandemcollega (inside sales) op om deze bij te praten. Je bespreekt met elkaar welke acties uitgezet kunnen worden. Na een hapje in de stad waar je bent en een wandeling besluit je nog even een snelle blik te werpen op je plan voor morgen en werk je dat ene verslag nog af (‘dat is toch maar een kwartiertje’). Moe, maar toch vol energie vanwege de leuke gesprekken sluit je af voor vandaag.

Wat is jouw doel als Account Manager?

Jouw doel is het genereren van omzet door het plannen, creëren en pakken van kansen, ontwikkelen van marktaandeel, sturen op klantloyaliteit en relatiebeheer. Je verzamelt strategische marktinformatie en volgt marktontwikkelingen nauwlettend. Alle activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met een inside sales collega, waar je een ‘tandem’ mee vormt. De focus ligt op 70% new business en 30% op relatiebeheer. Je bent eindverantwoordelijk voor de relatie en samen met jouw tandem partner ben jij verantwoordelijk voor de omzet. De ene week ben je op pad in Europa en verblijf je veelal in hotels, de andere week ben je bij je collega’s in Nederweert.

Wat heb jij in huis?

Jij bent een topscoorder dat klantwensen moeiteloos omzet in commerciële kansen. Met jouw planmatige aanpak zet jij woord om in daad. Natuurlijk ben je een ‘hunter’ en een echte netwerker. Verder verwachten we dat je voor onze klanten een gesprekspartner op niveau bent. Je zet klanttevredenheid op 1 en dat is aan je gesprekken te merken. Je bent bovendien gek op reizen!

Jouw musthaves:

 • Een diploma op hbo niveau van een commercieel gerichte opleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Franse taal en daarnaast beheers je ook het Engels. Het zou geweldig zijn als je ook wat Nederlands spreekt;
 • Je weet hoe je leads kan generen, hoe je een (nieuwe) markt in kaart kan brengen en daar ook minimaal 5 jaar ervaring in heeft;
 • Een rijbewijs waardoor je direct in jouw auto van de zaak kunt stappen om jouw (potentiële) klanten in Europa te bezoeken.
Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is en ook nog Europa kunt gaan ontdekken;
 • Een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent;
 • Een auto van de zaak, een surface en een smartphone waarmee je onbeperkt kan bellen binnen EU;
 • Een goed pensioenfonds en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Promic nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Promic reis;
 • Vers fruit op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar vacatures@promic.com. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met Noortje of Aimée op 085-0660313. Noortje & Aimée kijken ernaar uit om jouw brief en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.