Service is
mensenwerk

Applicatiebeheerder (Dynamics NAV)

Jij bent onze rots in de branding als het aankomt op gebruikersondersteuning van onze bedrijfsapplicaties. Op jou kunnen onze medewerkers bouwen. Een mooie IT rol binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Solliciteer snel en wie weet word jij onze nieuwe Applicatiebeheerder!

Wij blijven groeien en hierdoor hebben wij een vacature voor een collega voor de functie van:

Applicatiebeheerder (Dynamics NAV)
(40 uur per week)

Wat is jouw taak als Applicatiebeheerder?

De bedrijfsapplicaties van Promic zijn op dit moment Dynamics NAV, Cloudsuite e-Commerce en Salesforce. Daar kunnen in de toekomst nog applicaties bijkomen. Jouw taak is het doorvoeren, testen en documenteren van aanpassingen in deze bedrijfsapplicaties, waarbij de focus ligt op Dynamics NAV. Je bent daarnaast betrokken met het overbrengen en borgen van kennis binnen onze organisatie over de werking hiervan. Van tijd tot tijd controleer je de log files of er geen gekke mutaties gedaan zijn met het oog op security en compliance en zorg je ervoor dat ze up & running blijven.

Je komt te werken in een team samen met Dick (onze IT Support Engineer), Jeroen & Iris (onze Business & IT Specialisten), Robbin (onze Business Performance Specialist) en je leidinggevende Rob Vereijken (onze Business Process & IT Director). Onze IT partners worden veelal ingezet voor het ontwerpen van specifieke functionaliteiten binnen onze applicaties, waarvoor jij dus de voorbereidingen treft.

Hoe ziet een donder (sprint-)dag er dan uit voor je?

Yes, het is alweer donderdag en dus een ‘nieuwe sprint’-dag! Je mag beginnen aan een nieuwe user story. Er komt een nieuwe ERP module en die moet geconfigureerd worden in ons systeem. Je werkt een test script uit aan de hand van het functioneel ontwerp. Vervolgens loop je nog even de laatste details door samen met je IT collega Jeroen, die het functioneel ontwerp heeft geschreven van deze module. Zo weet je zeker dat alles goed is ingericht.

Tijdens de lunch praat je over je aankomende herfstvakantie samen met je collega’s. Daarna staat het geven van demo aan een nieuwe sales collega op het programma, zodat hij ook volledig de weg weet binnen ons CRM pakket. Onderweg naar je eigen werkplek word je nog even aan de mouw getrokken door een andere sales collega, die je gelijk even helpt, zodat haar order ook vandaag weg kan! Einde van de dag beantwoord je nog wat vragen over de ERP-demo die je onlangs opgenomen hebt, terwijl je ondertussen nog even de monitoring checkt. Zijn er nog opvallende mutaties doorgevoerd vandaag? Nope! Mooi, morgen is er weer een dag om verder aan je andere sprint-items te werken. Met een grote 😊 op je gezicht wens je je collega’s een fijne avond en ga je naar huis. Het zit er weer op voor vandaag!

Wat heb jij in huis?

Je vindt het heerlijk om langdurig met absolute focus met je projecten bezig te zijn, waarbij je ook in staat bent om overzicht te houden voor jezelf. Ook al word je een keertje ‘gestoord’ tijdens je werk door een collega met een vraag: jij ziet dit als een kans om onze medewerkerstevredenheid op het hoogste niveau te krijgen én te houden!

Jouw musthaves:

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je kent Dynamics NAV als de binnenkant van je broekzak (minimaal versie 2013); het zou geweldig zijn als je toevallig ook nog bekend bent met Salesforce (Lightning);
 • Je spreekt minimaal Nederlands en Engels. Het zou geweldig zijn als je ook nog Duits of Frans spreekt;
 • Je woont maximaal 30 minuten rijden van Nederweert (ook i.v.m. projecten die na kantooruren opgeleverd moeten worden).
Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een salaris die bepaald wordt door je rugzak aan ervaring (tussen € 2.500,- en € 3.500,-);
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Promic nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Promic reis;
 • Vers fruit op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar vacatures@promic.com. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Manager, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en CV te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld...... echt niet 😉!