Service is
mensenwerk

Business & IT Specialist

Jij bent dé schakel tussen onze collega’s en onze slimme IT omgeving, want dat is waar Promic op vertrouwt én bouwt! Jij krijgt de kans een gave rol bij ons te pakken binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan!

Wij hebben een vacature voor een enthousiaste collega voor de nieuwe functie van:
 
Business & IT Specialist
(40 uur per week)

Hoe ziet een (maan-)dag eruit als Business & IT Specialist bij Promic?

Vanuit het MT heeft de afdeling Business Process & IT de opdracht gekregen om een warehouse managementsysteem te implementeren en jij mag dit project oppakken. Je gaat vandaag aan de slag met het observeren van het huidige proces en brengt diverse knelpunten in kaart. Je praat met collega’s op de werkvloer en vraagt ze naar hun ideeën. Je verwerkt de opgedane kennis in een duidelijke flowchart, die je straks goed kunt gebruiken in het functionele ontwerp en de projectplanning.

Na de lunch heb je een overleg gepland staan met je Finance collega Gino en een IT partner omtrent de implementatie van een stukje maatwerk voor Finance. Jullie nemen de laatste testresultaten door en bespreken hoe en wanneer het maatwerk opgeleverd moet worden. Jullie willen je collega’s zo goed mogelijk meenemen in de verandering en de overlast tot een minimum beperken. In je werk staat de gebruiker voorop. Daarom weet je ook dat bij veranderingen een goede én persoonlijke kennisoverdracht van de aanpassingen aan jouw collega’s noodzakelijk zijn.

Na het overleg kom je via IT collega Dick tot de conclusie dat er een structurele oplossing dient te komen voor een veel terugkomend probleem bij de verwerking van inkooporders. Gaaf, want ook hier komt jouw analytische talent om de hoek kijken. Je gaat op onderzoek uit. Kom je er niet uit? Geen probleem, je kunt altijd terugvallen op onze externe partners. Jouw zoekwerk zorgt voor een mooie oplossing voor dit probleem. Er verschijnt een grote glimlach op je gezicht; hier gaan jouw collega’s erg blij mee zijn! Nu nog zorgen dat het ook daadwerkelijk goed ingericht wordt, wat je afstemt met je collega’s. Na afloop check je of er nog issues zijn ontstaan na wat aanpassingen die gisteren zijn doorgevoerd, alles lijkt goed te gaan, YES!

En zo draag jij je steentje bij aan een soepel IT landschap!

Tevreden gebruikers? CHECK!

Wat is jouw verantwoordelijkheid als Business & IT Specialist bij Promic?

Als Business & IT Specialist zorg je ervoor dat de vraag van de business wordt vertaald in slimme oplossingen binnen onze IT omgeving (Dynamics NAV, Salesforce en een e-Commerce platform). Jouw focus is het projectmatig verbeteren van processen. Dit doe je onder andere door te analyseren, functionele ontwerpen te maken, overleggen met technici en de organisatie te adviseren. Waar nodig zorg je voor een andere inrichting van deze applicaties*. Bij veranderingen ontferm jij je over het projectmanagement en een zorgvuldige kennisoverdracht. Voor andere afdelingen lever je dagelijks support bij gebruikersproblemen*. Tenslotte zorg je ervoor dat iedereen weet hoe de applicaties werken door het maken van handleidingen* en het geven van trainingen. Je komt te werken in een klein team samen met Dick (onze IT Support Engineer), Jeroen (onze andere Business & IT Specialist), Robbin (onze Business Intelligence Specialist en je leidinggevende Rob Vereijken (onze Business Process & IT Director). Onze IT partners worden veelal ingezet voor het ontwerpen van specifieke functionaliteiten binnen onze applicaties, waarvoor jij dus de voorbereidingen treft.

* Momenteel zijn we ook een Applicatiebeheerder aan het zoeken. Zodra we deze collega gevonden hebben zullen deze taken voor een deel worden overgedragen aan dit teamlid.

Wat heb jij in huis?

Je bent een klantgerichte dienstverlener met minimaal 2 jaar gerichte werkervaring in de IT. Dagelijks verras jij je (interne) klant met je dienstverlenende instelling. Je komt snel tot de kern van een probleem om deze vervolgens planmatig op te lossen. Je schakelt gemakkelijk tussen functionaliteiten en de techniek, waarbij je overzicht houdt in je taken. Met jouw focus om jezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren deel jij jouw kennis met jouw collega’s, zodat we samen succesvol zijn!

Jouw musthaves:

 • Een hbo diploma op gebied van ICT, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Uitstekende kennis van Microsoft Office 365, met name Excel. Vermeld daarnaast duidelijk in je CV wat je kennis is van Microsoft Dynamics NAV 2016, Salesforce, webshops of SCRUM. Dan weten wij wat we je nog moeten bijspijkeren;
 • Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal goed. Helemaal geweldig als je toevallig ook Duits of Frans beheerst;
 • Je woont maximaal een half uur van Nederweert.
Wij bieden jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Promic nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Promic reis;
 • Vers fruit op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar vacatures@promic.com. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Manager, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en CV te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.