banner
Meer info

Magazijnmedewerker

Elke dag verzenden wij onze mooie producten volgens stipte planning naar onze klanten. Jij gaat samenwerken in een mooi team om dat samen voor elkaar te krijgen! En dat binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan! Ben jij dé aanpakker die wij zoeken?

Omdat er collega’s doorgroeien naar andere functies binnen Promic zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega’s voor de functie van:
 
Magazijnmedewerker
(40 uur per week)

Hoe ziet jouw dag er uit als magazijnmedewerker bij Promic?

De dag begint met een kort overleg samen met de voormannen en al je collega’s in het magazijn. Alle taken worden verdeeld onder jou en collega’s waardoor iedere dag anders kan zijn. Elke dag komen onze producten vanuit onze leveranciers in zeecontainers aan in Nederweert. Samen met jouw collega’s zorg jij dat deze containers snel gelost worden. Na een zorgvuldige kwaliteitscontrole worden onze producten opgeslagen in ons magazijn. Ondertussen stromen de dagelijkse orders binnen bij je collega’s van afdeling sales, die je als een speer gaat picken en klaar gaat zetten voor verzending dezelfde dag. Na de lunch ga je aan de slag met de speciale product aanpassingen (assemblage) voor onze klanten. Einde van de dag laad je tenslotte alle bestellingen in de vrachtwagen, zodat onze klanten tijdig onze producten ontvangen.

Tijdens je werk zie je ook verbeterpunten en mogelijke oplossingen voor knelpunten in het proces. Jouw ideeën gooi je in de groep tijdens het wekelijkse bordoverleg samen met de voormannen waardoor wij elke keer maar weer een beetje slimmer werken.

Tevreden klanten? CHECK!

O ja, je komt bij ons in dagdienst te werken, is dat niet fijn?! Je werkt of van 7.00 – 16.00 uur of van 8.00 – 17.00 uur.

Wat heb jij in huis?

Je bent een vrolijke aanpakker met spierballen! Je bent een teamwerker die:

 • Enige kennis of ervaring heeft in de logistiek;
 • De Nederlandse taal goed beheerst en ook wat Engels of Duits spreekt omdat je ook internationale collega’s hebt;
 • Langdurig focus kan houden op één taak en hierdoor lekker snel werkt;
 • Minimaal 40 uur beschikbaar is, voor minder doen wij het niet;
 • Maximaal een half uur rijden van Nederweert woont en in bezit is van rijbewijs B.
Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave logistieke functie in dagdienst;
 • Een salaris die bepaald wordt door je rugzak aan ervaring;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Promic nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Promic reis;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Vers fruit op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega's, kijk maar eens op onze Facebook en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar vacatures@promic.com. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Manager, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en CV te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.