Service is
mensenwerk

Magazijnmedewerker

Elke dag verzenden wij onze mooie producten volgens stipte planning naar onze klanten. Jij gaat samenwerken in een mooi team om dat voor elkaar te krijgen! En dat binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan! Ben jij dé aanpakker die wij zoeken?

Promic groeit en daarom hebben wij een vacature voor een enthousiaste collega voor de functie van:
 
MAGAZIJNMEDEWERKER
(40 uur per week)

Hoe ziet jouw dag er uit als magazijnmedewerker bij Promic?

De dag begint met een kort bordoverleg samen met de voormannen en al je collega's in het magazijn. Alle taken worden verdeeld onder jou en collega's waardoor iedere dag anders kan zijn. Elke dag komen onze producten vanuit onze leveranciers in grote zeecontainers aan in Nederweert. Samen met jouw collega's zorg jij dat deze containers snel gelost worden. Na een zorgvuldige kwaliteitscontrole worden deze producten opgeslagen in ons grote magazijn. Ondertussen stromen de dagelijkse orders binnen bij je collega's van afdeling sales, die je als een speer gaat picken en klaar gaat maken voor verzending die dag. Na de lunch ga je aan de slag met de speciale product aanpassingen voor onze klanten. Einde van de dag laad je tenslotte alle bestellingen in de vrachtwagen, zodat onze klanten tijdig onze producten ontvangen.

Tijdens je werk zie je ook verbeterpunten en mogelijke oplossingen voor knelpunten in het proces. Jouw ideeën gooi je in de groep tijdens het wekelijkse bordoverleg samen met de voormannen waardoor wij elke keer maar weer een beetje slimmer worden.

Tevreden klanten? CHECK!

O ja, je komt bij ons in dagdienst te werken, is dat niet fijn?!

Wat heb jij in huis?

Je bent een vrolijke aanpakker met spierballen! Je bent een teamwerker die:

 • Enige kennis of ervaring heeft in de logistiek met vmbo werk- en denkniveau;
 • De Nederlandse taal goed beheerst en ook wat Engels of Duits spreekt omdat je ook internationale collega's hebt;
 • Goed overzicht kan houden over het werk en hierdoor lekker snel werkt;
 • Minimaal 40 uur beschikbaar is, voor minder doen wij het niet;
 • In een straal van 50 km van Nederweert woont en in bezit is van rijbewijs B.
Onze tegenprestatie

Werken bij Promic betekent werken bij een jonge organisatie waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. Geen 'pakkenbedrijf', maar een vlotte organisatie waar je gewoon jezelf mag zijn. Promic staat voor 'WIJ'; wij zijn een ijzersterk team dat staat voor persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Bij Promic luisteren we echt naar onze klanten, wat betekent dat we flexibel zijn en het gewoon 'DOEN'. Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar dat zien wij alleen maar als een mooie kans om onszelf elke dag een beetje beter te maken in wat we doen. Bij Promic doen we dan ook niet zomaar 'ons werk', we doen waar we in uitblinken. En alleen zo kun je de allerbeste versie van jezelf zijn.

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een afwisselende functie in dagdienst waar geen dag hetzelfde is;
 • Een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een geweldig mooi kantoor met perfecte werkplekfaciliteiten en met een uitstraling van 'samenwerken' en 'transparantie'. Gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto;
 • Vers fruit van Promic op tafel;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • Enthousiaste collega's met een mentaliteit van 'wij doen het samen';
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema;
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega's, kijk maar eens op onze Facebook en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar vacatures@promic.com. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Manager, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en CV te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.