Service is
mensenwerk

New Product Developer

Ga jij het avontuur met ons aan? Ga jij op reis met onze eindgebruikers om vervolgens nieuwe concepten neer te zetten? Jij zorgt met jouw projecten ervoor dat onze klanten zichzelf nog sterker op de kaart zetten met onze producten. En dit gebeurt allemaal binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Solliciteer snel en wie weet word jij onze nieuwe New Product Developer!

Wij blijven groeien en hierdoor hebben wij een vacature voor een collega voor de nieuwe functie van:
 
New Product Developer
(40 uur per week)

Hoe maak jij onze klanten blij in jouw rol als New Product Developer?

Door de beste weg naar vernieuwende oplossingen voor onze klanten te onderzoeken. Met jouw kennis van de markt en actualiteit zorg je ervoor dat we écht dicht bij onze klanten staan. Jij creëert oplossingen voor de ‘eindgebruikers’ waardoor wij én onze klanten (resellers) dé partner blijven op gebied van presentatiesystemen. Jouw gesprekken met eindgebruikers zal voor jou aanvoelen als een ware ontdekkingsreis naar nieuwe oplossingen. Hoe zoeken zij naar oplossingen waarmee zij hun product, dienst of bedrijf in de spotlight willen zetten? Welke wijze van presenteren vertelt meer dan 1000 woorden? Waarmee gaan zij zich onderscheiden van andere bedrijven? Waar zitten de gapende plekken precies in het aanbod binnen onze markt en hoe kan Promic dit oplossen? Jij creëert en verbetert ons productaanbod, waarbij je de eindgebruikers en dus onze klanten voorrang geeft op onze interne organisatie. Out of the box dus! Jij analyseert de voorkeuren van onze klanten en vertaalt inzichten naar vernieuwde oplossingen, waarmee jij onze klant compleet verrast. Kortom: als New Product Developer volg je geen gebaande paden, maar leg je zelf wegen aan.

En zo pak jij dit aan als New Product Developer

Je gaat op onderzoek uit door beurzen te bezoeken en de samenwerking op te zoeken met eindgebruikers, klanten, design bureaus en andere externe partijen die bijdragen aan onze visie. Je bezoekt onze klanten en eindgebruikers om hun behoeftes te onderzoeken. Gericht op de gewenste oplossing; de klant staat centraal daarna pas het product. Zo kom je aan nieuwe mogelijke product/markt combinaties en werkt deze uit in een projectplan. In jouw projectplan zet jij je plan van aanpak uit met daaraan vast gekoppeld een kosten/margecalculatie. En dan komt het uitrollen van jouw project wat de kern is van jouw functie! Je verzorgt de voorbereiding en begeleiding van pilots die op korte termijn uitgerold worden bij onze klanten. Als New Product Developer werk je als projectleider in jouw projecten samen met marketing, inkoop en sales. Je komt dus als projectleider met alle commerciële facetten binnen Promic in aanraking. Daarmee ben je ambassadeur voor Promic, waardoor jij (mede-)richting gaat geven aan de toekomst van onze organisatie.

Wat heb jij in huis?

Jij bent een concept denker met een duidelijke visie, die commerciële kansen moeiteloos omzet in oplossingen voor onze klanten. Je bent als projectleider daadkrachtig en weet hoe de markt in elkaar steekt en wat onze klanten nodig hebben. Jij gaat altijd voor het allerbeste resultaat en oplossing. Voor de klant, voor ons en voor jezelf. Jij hebt geen aansporing nodig. Dat zit in je.

Jouw musthaves:

 • In bezit van diploma HBO richting Industrial Design / Commerciële Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Een solide trackrecord (minimaal 5 jaar) als New Product / Service Developer, Business Developer, Product Innovator, Innovation Specialist of Innovation Manager in een B to B omgeving;
 • Je bent een conceptdenker die start bij de eindgebruiker;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse of Engelse taal;
 • Je vindt het geweldig om te reizen.
Onze tegenprestatie

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave nieuwe functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een geweldig mooi kantoor met perfecte werkplekfaciliteiten en met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’. Gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto;
 • Vers fruit van Promic op tafel en Promic eitjes van onze eigen Promic Kippen (mag je zelf bakken in onze keuken) tijdens de pauzes;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • De allerleukste collega’s met een mentaliteit van ‘wij doen het samen’;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema;
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar vacatures@promic.com. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Business Partner, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en CV te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.