Bezoek ons
op een beurs
Inklappen

Nieuws

 • 6 september 2018

  FESPA gemist? Geen punt!

  Op 16, 17 en 18 september staat Promic op Sign2Com in Kortrijk.

  Dit Belgische event draait om de trends van vandaag en de hypes van de toekomst in de wereld van de visuele communicatie en signage. Een mooi podium voor ons om te laten zien hoe wij daarop inspelen, want met onze Pop-Up Impress zijn wij klaar voor de toekomst!

  Eerder dit jaar presenteerde we onze nieuwe stand, volledig opgebouwd met het Impress-systeem, op FESPA in Berlijn. En dat bleef niet ongezien. Dankzij het opvallende backlit effect en de indrukwekkende formaten sprong onze stand er echt uit.

  christmas greeting

  Lees meer >

  Heb je FESPA gemist? Geen punt, want we staan dit jaar op meerdere beurzen door heel Europa, mét onze Impressieve stand..

  BE | 16 - 18 september | Sign2Com | stand 4197
  ES | 25 - 27 september | C!Print Madrid | stand D269
  FR | 10 - 11 oktober | Print in Progress | stand A40

  Wij hebben er weer zin in! Zien we je daar? We adviseren je graag over onze Pop-Up Impress, of een van onze andere display systemen.

  Let’s meet @ Sign2Com!

  Jouw Promic Team

 • 10 januari 2018

  Let’s meet @ Lyon of Nieuwegein!

  We hebben het al eens gezegd; 2018 wordt een IMPRESSIVE jaar! En wij beginnen dit nieuwe jaar goed met 2 kleurrijke evenementen, waar onze Pop-Up Impress uiteraard de show steelt!

  NL | 6 februari | Vakdag Print & Sign Nieuwegein | stand E36
  FR | 6 - 8 februari | C!Print Lyon | stand 2H2

  christmas greeting

  Lees meer >

  Get Impressed!
  De bekende Pop-Up Wand en het populaire Textielframe met Peesdoek komen perfect samen in een high-end SEG pop-up systeem. Imposant, elegant en met een optimaal gespannen textielprint.

  De Pop-Up Impress is ook verkrijgbaar als backlit systeem; met eenvoudig te monteren LED lichtgordijnen boost je jouw boodschap met een stralend effect. Zo creëer je in een mum van tijd een wand waar je niet omheen kunt!

  Let’s meet!
  Eerst zien, dan geloven? Kom dan zeker langs bij onze stand; we laten je graag kennis maken met onze paradepaardjes.

  Tot dan!

  Jouw Promic Team

 • 30 september 2016

  Het Promic team blijft groeien

  Promic blijft maar doorgroeien. We vinden het heel belangrijk dat we u als klant goed kunnen helpen en dat wij ook de tijd hebben om u goed te woord te staan en te adviseren. Op onze sales supportafdeling hebben wij daarom drie nieuwe collega’s verwelkomd en nu stellen wij ze graag aan u voor! Lees meer >

  Lonneke

  Lonneke (Sales Support Franstalig)
  Hallo! Mijn naam is Lonneke Wilbrink en per 1 juli 2016 ben ik gestart op de afdeling Sales Support bij Promic. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de cosmetica branche. Een mooie periode, waarin ik enorm veel ervaring heb mogen opdoen, veel heb gereisd en mijn talenkennis van Engels, Duits en Frans verder heb kunnen ontwikkelen. In mijn vrije tijd geniet ik van uitstapjes met mijn gezin, van een goed boek of een goede film. Met veel plezier kan ik nu mijn talen en opgedane ervaring opnieuw inzetten en waar mogelijk graag nog verder uitbouwen. Met het nauwe klantcontact en servicegerichtheid met stip op nummer 1, verheug ik me er op om samen een mooie en succesvolle samenwerking en toekomst aan te gaan! Het warme welkom, dat ik van Promic heb mogen ervaren, hoop ik dan ook naar u te mogen uitdragen! Tot gauw bij Promic!

  Suzan

  Suzan (Sales Support – Midden-Duitsland)
  Mijn naam is Suzan Stokbroekx. Ik ben sinds 1 augustus 2016 werkzaam in het sales team bij Promic. Na mijn opleidingen Toerisme en Managementassistente heb ik vele jaren ervaring opgedaan op de sales afdeling van verschillende bedrijven. Deze ervaring zet ik graag in om onze Duitse klanten zo goed mogelijk te helpen. Mijn doel is om een relatie op te bouwen met de klant en vragen te vertalen naar een gewenste oplossing. Naast het uitdagende en leuke werk bij Promic ga ik in mijn vrije tijd graag met ons motorjacht varen en hou ik daarnaast van een bourgondische levensstijl.

 • 15 juni 2016

  Promic in een nieuw jasje!

  Nieuw pand, vernieuwde uitstraling
  Met z’n allen keken we ernaar uit, maar sinds vorige week is het eindelijk realiteit. We zijn verhuisd! Hiermee is er voor Promic een nieuw tijdperk aangebroken. Bij een nieuw pand (met een magazijnruimte van maar liefst 6.500 palletplaatsen) hoort een nieuwe uitstraling. Een moderne, energieke uitstraling waarin de dynamiek én groei van ons bedrijf terug komt.
  Lees meer >

  Een continue stroom van energie
  Dit is hét uitgangspunt van de nieuwe huisstijl. Promic zit namelijk boordevol energie! Deze energie gebruiken wij om met u te groeien en ons verder te ontwikkelen. Het nieuwe Promic logo straalt ervan!

  Dynamiek
  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en zijn continu in ontwikkeling. We kijken voortdurend of wij onze producten, service of processen kunnen verbeteren.

  Groei
  Promic wil de beste partner zijn in mobiele displaysystemen. Daarnaast beogen wij de komende jaren een verdere groei te realiseren. De oneindige beweging in het logo staat symbool voor de groei van de afgelopen jaren én de verwachte toekomstige groei.

  Knipoog naar de P
  De huisstijl van Promic is strak, maar toch vriendelijk. Dit past bij onze professionele bedrijfsvoering en persoonlijke service. De herkenbare kleurcombinatie zwart / oranje hebben we behouden. De energie die ontbrak in het oude logo, hebben we in het nieuwe logo toegevoegd. Bovendien hebben we eindelijk een icoontje dat wij nu ook los kunnen gebruiken. Als u goed kijkt ziet u namelijk de P van Promic!

  Het nieuwe logo zal de komende tijd verder worden doorgevoerd in al onze communicatie.

  Uiteraard kunt u zoals altijd blijven vertrouwen op onze service.  Uw Promic Team

 • 26 april 2016

  Promic gesloten op 27 april, 5 en 16 mei

  Graag informeren wij u over onze bedrijfssluiting op de komende feestdagen en de aangepaste verzendmogelijkheden. Lees meer >

  Op de volgende data is Promic gesloten:

  Woensdag 27 april – Koningsdag
  Donderdag 5 mei – Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag
  Maandag 16 mei – 2e Pinksterdag


  Helaas is het op bovenstaande dagen niet mogelijk om orders te versturen gezien ook de transportbedrijven op deze dagen geen pakketten halen en bezorgen. Houdt u hiermee dan ook rekening bij het plaatsen van uw bestellingen.

  Op de dagen voor en na deze feestdagen zijn wij wel geopend. Hierdoor verwachten wij dat onze sluiting slechts een beperkte invloed heeft op de verzending van onze producten.

 • 26 februari 2016

  C!Print Lyon

  C!Print Lyon is hét evenement van het jaar voor de visuele communicatiebranche in Frankrijk. De beurs, die ieder jaar wordt gehouden, vond dit jaar plaats van 26 tot 28 januari 2016.

  Aangezien we al sinds het begin deelnemen aan de beurs, kon Promic natuurlijk niet ontbreken op deze 4e editie. Ons team stond pal naast de ingang, en stond daardoor extra klaar voor het vervullen van de missie. Wat stond er deze 3 dagen bovenaan de agenda? Gewoon wat wij altijd graag doen: vragen van nieuwe contacten beantwoorden, onze concullega's ontmoeten en ervoor zorgen dat alle bezoekers onze stand tevreden verlaten. Het evenement was bovendien een uitstekende gelegenheid om het vak van onze klanten en inzicht te krijgen in de verschillende ontwikkelingen. Omdat werken bij Promic vooral leuk moet zijn, grepen wij de kans aan om onze Nederlandse collega's te laten zien waarom Lyon de hoofdstad van de gastronomie wordt genoemd. Wij willen iedereen oprecht bedanken voor de prettige en leuke gesprekken en hopen u allemaal volgend jaar weer te mogen begroeten.

 • 18 april 2018

  Een opvallende look op FESPA Berlijn

  FESPA is hét toonaangevende evenement op het gebied van grootformaat digitaal printen. En Promic is daar natuurlijk bij!

  DE | 15 - 18 mei | FESPA Berlijn | stand D31 in hal 1.2

  Voor FESPA 2018 trekken wij alles uit de kast. We gaan namelijk een nieuwe stand presenteren. En niet zo maar een nieuwe stand; deze stand wordt volledig opgebouwd met onze eigen Pop-Up Impress!

  christmas greeting

  Lees meer >

  “Het is een eye-catcher, een opvaller en een sfeermaker. En dat dat heel goed samen gaat zie je terug in het nieuwe ontwerp. Hoog, breed, verlicht en met alles erop en eraan. Wij zijn in ieder geval fan!”

  Het ontwerp van de stand wordt op FESPA 2018 onthuld. Neem dus zeker even een kijkje bij stand D31 in hal 1.2! Of blijf op de hoogte via LinkedIn en Facebook.

  Benieuwd hoe de Pop-Up Impress, of een van onze andere display systemen in jouw stand staat? We denken graag met je mee. Advies is gratis en komt standaard met een glimlach :)

  Let’s meet @ stand D31!

  Jouw Promic Team

 • 21 september 2017

  Let’s Meet @ Madrid, Parijs of Düsseldorf!

  Het beursseizoen is weer in volle gang, voor ons hét moment om te laten zien wat we in huis hebben.
  Daarom staan we dit najaar op 3 vakbeurzen, waar we groots uitpakken!

  26 - 29 september | C!Print Madrid | stand D292
  11 - 12 oktober | Print in Progress Parijs | stand E49
  18 - 20 oktober | Viscom Düsseldorf | stand C49
  Lees meer >

  Nieuwe producten
  Ons beursteam laat je graag kennis maken met de Pop-Up Impress; een SEG systeem tot 3,75 m hoog en 6 m breed, zonder te hoeven stapelen of schakelen. Met een super strakke print en de mogelijkheid voor backlit LED verlichting.

  Daarnaast presenteren we de Roll-Banner Cube, het nieuwste lid van onze ‘Favourite Range’. We hebben 3 speelse vormen aan onze Zipper-Wall collectie toegevoegd, en ook het assortiment Counters is verder uitgebreid.

  Nieuwe brochure
  De nieuwe producten vind je ook allemaal terug in onze nieuwe brochure, die op C!Print Madrid de primeur heeft! Kom langs bij een van de bovenstaande beurzen en zorg dat je een exemplaar in handen krijgt.

  Let’s meet!

  Jouw Promic Team

 • 2 mei 2017

  Zien we u op FESPA?

  Van 8 tot 12 mei opent de internationale beurs FESPA haar deuren. Dit jaar vindt de beurs plaats in Hamburg. Wij verheugen ons erop u daar te zien!

  Tijdens de FESPA presenteren wij u graag onze nieuwste producten, waaronder de Roll-Banner Challenger, onze nieuwste Zipper-Wall vormen en nieuwe counters.
  Lees meer >

  Eyecatcatcher: Zipper-Walls
  Dé beurswand met stretchtextiel die niet langer mag ontbreken in uw assortiment! Ontdek onze nieuwste vormen op onze beursstand op FESPA!

  Nieuw: Roll-Banner Challenger
  Durft u de markt uit te dagen? Informeer dan naar de nieuwe Roll-Banner Challenger!

  Vernieuwd en verbeterd: Roll – Banner Budget
  Kom en bekijk de verbeteringen van onze vernieuwde Roll-Banner Budget op FESPA!

  Lighting
  Kent u de hoogwaardige kwaliteit van onze halogeen & LED lampen al? 

  Counters
  Nieuw bij Promic zijn ook de Counter Professional Round en Square. Deze worden voor het eerst gepresenteerd op FESPA.

  Meer weten?
  Wilt u graag meer informatie over onze producten of wilt u met ons de mogelijkheden bekijken van onze producten in uw assortiment? Bezoek dan onze stand met nummer B7-A45 in Hal B7!

  Tot snel op FESPA!

  Uw Promic Team

  Klik hier voor uw gratis entreebewijs

 • 27 januari 2017

  Let’s meet @ Lyon, Stockholm, Düsseldorf,
  Gorinchem of Hamburg!

  Er staan weer een aantal vakbeurzen voor de deur
  en Promic is erbij!
  We verheugen ons erop u te ontmoeten op een van
  de volgende beurzen:

  31 januari – 2 februari – C!Print Lyon (stand 2H2)
  7 februari – 9 februari – Sign & Print Stockholm (stand C30)
  5 maart – 9 maart – Euroshop Düsseldorf (stand 4C22)
  14 maart – 16 maart – Vakbeurs Sign Gorinchem (stand J.108 & J.109)
  8 mei – 12 mei – FESPA Hamburg (stand B7-A45)

  Ons team staat voor u klaar voor persoonlijk advies, een demonstratie van onze producten of een kennismaking onder het genot van een kopje koffie.

  Let’s meet!

  Team Promic

 • 2 september 2016

  Let’s meet op de beurs!

  De vakantieperiode is op zijn einde, het najaar is in zicht en dat betekent dat het beursseizoen weer van start gaat. Uiteraard is ook Promic present! Lees meer >

  Van 6 t/m 8 september zullen wij deelnemen aan Viscom Paris. Fabien, Romain, Bart, Lonneke en Monique zullen aanwezig zijn voor een persoonlijk advies, demonstratie van onze producten of een kennismaking onder het genot van een kopje koffie. Ook hebben wij deze keer een speciale demonstratie voor u in petto op stand B50.

  Van 4 t/m 6 oktober staan wij op de C!Print in Madrid. Bart, Romain, Wendy, Monique en Karens verwelkomen u graag op onze stand! Stand A255.

  Vanzelfsprekend zijn Arjan, Maciej en Dietmar aanwezig op de Viscom in Frankfurt van 2 t/m 4 november. Met assistentie van Herman, Suzan en Olea staan ze voor u klaar. Promic is te vinden in hal 8, stand i50.

  Promic in een nieuw jasje
  U heeft het vast gezien. Wij hebben een nieuwe huisstijl en nieuw logo. Wij zijn dan ook enthousiast en trots om ons op de beurs te presenteren in deze nieuwe uitstraling. Als u rondkijkt op de beurs en uitkijkt naar een oranje P, dan is onze stand niet te missen.

  Pop-Up Tower
  Promic heeft er een echte eyecatcher bij. De Pop-Up Tower! De Pop-up tower is, met 360° visuals, los in de ruimte te gebruiken en is ideaal voor het presenteren van het bedrijfslogo. Op onze stand laten wij u graag de kwaliteit en het gemak zien van onze Pop-Up Tower.

  We verheugen ons erop u (weer) te zien op onze stand in Parijs, Madrid of Frankfurt!

  Let’s meet!

  Uw Promic Team

 • 26 juli 2016

  Nieuwe telefoniste & accountmanager Nederland

  Met veel enthousiasme stellen wij u voor aan onze nieuwe collega’s Monique en Olea.

  Als u naar Promic belt, is de kans groot dat u de altijd vrolijke Monique aan de lijn krijgt. Als telefoniste is zij uw eerste telefonische aanspreekpunt. Ze staat graag voor u klaar om u verder te helpen.

  Om ook de Nederlandse markt de persoonlijke aandacht te geven die het verdient, hebben wij het salesteam uitgebreid. Vanaf nu is Olea de nieuwe contactpersoon voor al onze Nederlandse klanten.

  Hieronder stellen zij zich kort aan u voor! Lees meer >

  Monique
  Mijn naam is Monique Zasada. Ik ben 27 jaar en sinds juni 2016 ben ik gestart als telefoniste bij Promic.

  Na mijn studie International Tourism Management heb ik verschillende jaren in het buitenland gewerkt. Ik ben onder andere werkzaam geweest in Peru en heb ook als Excursie Hostess aan boord van een cruise schip gewerkt. Hier was ik het aanspreekpunt voor klanten over de hele wereld en zo heb ik met name mijn talenkennis vergroot.

  Nu mag ik mijzelf met trots het aanspreekpunt van Promic BV5 noemen. Het klantcontact in verschillende talen met verschillende culturen geeft mij veel voldoening. Elke dag ga ik met plezier op de fiets naar mijn werk. Mijn hobby’s zijn fietsen, reizen, nieuwe culturen ontdekken en lekker op het terras zitten of uit eten gaan vind ik ook heerlijk.

  Olea
  Mijn naam is Olea Abou en sinds 1 juni 2016 ben ik Accountmanager Nederland bij Promic.

  In een ver verleden, tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de HEAO te Eindhoven, heb ik heel wat jaren in de horeca gewerkt. De klantgerichte, dienstbare houding die mij in de horeca werd aangeleerd heeft mij geen windeieren gelegd in de verschillende sales functies die ik na mijn opleiding heb vervuld. Voor mij is dit een perfecte combinatie van twee vakgebieden. Ik vind het namelijk belangrijk om een goede relatie op te bouwen met klanten.

  Ik denk graag met u mee bij al uw vragen over mobiele presentatiesystemen en kijk er enorm naar uit om kennis met u te maken, wellicht onder het genot van een heerlijk kopje koffie!

 • 27 mei 2016

  Promic verhuist!

  Wij gaan verhuizen!
  Met zijn allen hebben we er naartoe geleefd. Na maanden bouwen is het nu dan eindelijk zo ver…
  Wij gaan verhuizen!

  Per maandag 6 juni 2016
  verhuist het Promic team naar het nieuwbouwpand te Nederweert, gelegen op een afstand van ongeveer 15km van Budel. Het nieuwe pand heeft maar liefst een magazijnruimte van 6.500 palletplaatsen. Hierdoor zijn we bestendig voor de toekomst! Lees meer >

  Adreswijziging
  Ons nieuwe adres per 6 juni is:

  Promic B.V.
  Platinastraat 34
  6031 TW Nederweert
  Nederland

  Alle andere gegevens, zoals het e-mailadres en telefoonnummer blijven ongewijzigd.

  Benieuwd naar ons nieuwe pand?
  Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het pand voor de finishing touch. Foto’s volgen zodra het nieuwe pand en de beplanting rondom helemaal af zijn! Mocht u eens in de buurt zijn, dan bent u uiteraard van harte welkom!

  Team Promic

 • 28 april 2016

  Even voorstellen.. Nieuwe medewerkers bij Promic!

  Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe medewerkers binnen het Promic team. De afgelopen maanden hebben wij een aantal nieuwe medewerkers verwelkomd binnen ons bedrijf. Inmiddels telt Promic 32 medewerkers. Lees meer >

  Om de kwaliteit van onze producten nog beter te kunnen waarborgen hebben wij het team uitgebreid met productspecialist Alexander. Alexander zal zich fulltime richten op onze producten en kwaliteit.

  Op afdeling Sales Support is taalwonder Wendy sinds kort gestart. Wendy spreekt naast Nederlands, Duits, Engels en Frans ook Spaans en een beetje Arabisch.

  Thijs zorgt ervoor, samen met de andere collega's in het magazijn, dat de juiste producten worden verzonden.

  Loes zal zich binnen Promic bezighouden met marketing & communicatie en het ondersteunen van de verkoopafdeling.

  Last but not least… Het salesteam hebben wij uitgebreid met Maciej, onze nieuwe accountmanager voor het gebied Noord Duitsland. Naast Maciej blijft Arjan verantwoordelijk voor Midden Duitsland.

  Hieronder een persoonlijk berichtje van onze nieuwe medewerkers:

  Wendy Wendy Roumane
  “Mijn naam is Wendy Roumane. Ik werk sinds december 2015 bij Promic. Na mijn studie toerisme heb ik 7 jaar in verschillende landen in het buitenland gewoond en gewerkt en veel ervaring opgedaan met verschillende talen, culturen en gebruiken. Sinds 2004 woon ik weer in Nederland. Ik heb een uitgebreide klantenservice ervaring en ik spreek Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans en een beetje Arabisch. Daarom vind ik het werk bij Promic zo leuk en uitdagend, want hier kan ik al mijn talen en ervaring elke dag gebruiken. Ik vind het leuk om te reizen, nieuwe culturen te ontdekken en nieuwe talen te leren.”

  Loes Loes Heintges
  „Hoi! Ik ben Loes Heintges. Sinds 1 april mag ik mij trotse medewerker van Promic B.V. noemen. Vanaf de eerste dag voel ik mij erg welkom bij Promic. Na mijn afstuderen in 2013 aan de Hbo-opleiding Commerciële Economie, ben ik als marketeer aan de slag gegaan bij een bedrijf dat actief is in de zorghulpmiddelenbranche. Hierna heb ik nog een korte uitstap gemaakt naar projectmanagement, maar ik miste marketing al gauw. Bij Promic heb ik mijn nieuwe uitdaging gevonden en hoop ik de komende jaren veel moois te mogen bijdragen en meemaken! Als ik even niet bij Promic ben, vind ik het heerlijk om op het terras te zitten of te gaan shoppen.”

  Maciej Maciej Malkowski
  “Hallo, ik ben Maciej Malkowski. Ik ben 31 jaar en sinds 1 april ben ik bij Promic gestart als nieuwe Accountmanager voor de regio Noord Duitsland. Na mijn studie in Sportwetenschappen heb ik 2 jaar bij een verkoop- en consultancybureau gewerkt. Hier heb ik klanten met veel plezier geadviseerd. Voor ik in februari 2016 naar Nederland verhuisde, heb ik drie jaren aan de kust van Kiel in Duitsland gewoond. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het leuk om te reizen naar exotische landen. Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging in het Promic Team en de toekomstige samenwerking met u!”

Nieuws 2015

 • 18 november 2015

  Vlaggennieuws op Viscom

  Sign Nieuws Lees meer >

 • 11 oktober 2015

  The Promic Book verstuurd

  Heeft u de QR-code op het stroopwafelblik al gescand?
  Het daaraan gelinkte filmpje is een knipoog naar de QR-codes in de brochure, die verwijzen naar de instructievideo’s van al onze producten. Eind november zijn alle instructievideo’s ook neutraal beschikbaar via onze website, zodat u ze kunt gebruiken voor uw eigen marketingdoeleinden. Lees meer >

  Niet alleen Nederlanders zijn dol op deze delicatesse, ook onze buitenlandse klanten zijn er laaiend enthousiast over. Maar HOE spreek je het uit?  Heeft u verbeterpunten voor onze brochure dan horen wij dit uiteraard graag.

 • 2 oktober 2015

  Viscom-Paris van 29-9 tot en met 01-10-2015

  De Viscom-beurs is hét evenement voor de visuele communicatie en printindustrie in Frankrijk. Deze internationale handelsbeurs vond plaats van 29 september tot 1 oktober in het Porte de Versailles in Parijs. Lees meer >

  Promic speelde met trots in op de Viscom Call!

  Wij hebben genoten van alle gesprekken met al onze bezoekers en hebben naast hele nuttige tijd ook de nodige gezellige uurtjes met onze klanten doorgebracht. Onze partners en bezoekers waren erg te spreken over de speciale gerechten en dranken die wij uit Nederland hadden meegenomen.

  Wij hebben onze tijd in Parijs verder aangegrepen om de Nederlandse collega's alle prachtige bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad te laten zien.

  Wij willen iedereen die ons in onze stand heeft bezocht bedanken en hopen dat we iedereen weer mogen begroeten bij de volgende editie in 2016.

  Met vriendelijke groet,
  Het Promic-team!

 • Maart 2015

  Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign Gorinchem 2015

  Na afwezigheid in 2014 in Hardenberg, was het dit jaar weer tijd voor om ons te presenteren op dé vakbeurs in Nederland, om onze klanten en nieuwe contacten te ontmoeten. Lees meer >

  Dit jaar is het maximum qua standgrootte met 112m2 bereikt. Deze ruimte was echter ook nodig om alle producten uit het assortiment te kunnen tonen, zoals u van ons gewend bent.

  We hopen dat iedereen een goed beeld heeft gekregen van Promic en het productgamma.

 • 7 november 2015

  VISCOM Düsseldorf 2015 (DE), 4 tot en met 6 november 2015

  De jaarlijks terugkerende VISCOM mogen wij na 9 deelnames inmiddels met een gerust hart als thuislocatie beschouwen. Dit jaar was de Düsseldorfer Messe wederom het decor van dit internationaal toonaangevende Sign evenement. Lees meer >

  Gelukkig hebben wij dit jaar, mede dankzij de VISCOM organisatie, extra groot mogen uitpakken met twee extra stands tegenover onze hoofdstand.

  Deze extra ruimte hebben wij gebruikt om u enkele toepassingen en varianten van de nieuwe Zipper-Wall systemen te laten zien.
  Daarnaast hebben wij u de nieuwe Beachflag Fiber systemen laten zien welke stonden opgesteld naast een ‘bioscoop’ met instructievideo’s. Sorry dat de popcorn dit keer helaas ontbrak…!

  Hartelijke dank voor alle leuke, interessante en vertrouwensvolle gesprekken die we hebben gehad. Wij kijken uit naar ons 10-jarige VISCOM jubileum in Frankfurt am Main volgend jaar. Graag tot dan!

  Met vriendelijke groet,

  Uw Promic team

 • 9 oktober 2015

  C!Print Madrid 2015, 6 tot en met 8 oktober 2015

  Promic had reeds een aantal klanten in Spanje, maar had nog niet eerder deelgenomen aan een beurs op Spaanse bodem. De eerste editie van C!Print Madrid in 2014 bood perspectieven en heeft Promic doen besluiten om in 2015 met een stand deel te nemen. Lees meer >

  Met 2 verdiepingen was voldoende ruimte gecreëerd voor alle deelnemers en bezoekers. Het bezoekersaantal was met 10.691 duidelijk hoog, iets wat op de Promic-stand goed merkbaar was. Wegens de drukte konden we helaas niet alle bezoekers de juiste aandacht geven die normaliter onze voorkeur heeft. We hopen echter toch dat iedereen een goede indruk heeft gekregen en ons niet zal vergeten.

  Voor ons als Promic Team was het een drukke, maar aangename en positieve kennismaking met de Spaanse markt. Volgend jaar staan we er weer met evenveel zin als dit jaar en zeker met meer brochures.

 • 24 april 2015

  Aangepaste levertijden

  Graag willen wij u attenderen op onderstaande (nationale) feestdagen, met de daarbij behorende bedrijfssluitingen en beperkte verzendmogelijkheden:

  Lees meer >

  Maandag 27 april
  Koningsdag (nationale feestdag).
  Bedrijfssluiting en geen mogelijkheid tot verzenden van producten.

  Dinsdag 5 mei
  Bevrijdingsdag (deels nationale feestdag).
  Geen bedrijfssluiting echter i.v.m. bedrijfssluitingen bij transporteurs geen mogelijkheid tot verzenden van producten.

  Donderdag 14 mei
  Hemelvaartsdag (nationale feestdag).
  Bedrijfssluiting en geen mogelijkheid tot verzenden van producten.

  Maandag 25 mei
  Tweede pinksterdag (nationale feestdag).
  Bedrijfssluiting en geen mogelijkheid tot verzenden van producten.


  Op bovenstaande dagen kunnen wij helaas geen orders versturen. Op niet genoemde overbruggingsdagen zijn wij gewoon geopend en kunnen wij alle zendingen zonder problemen versturen.

Nieuws 2014

 • februari 2014

  C!Print Lyon 2014

  Over de jaren heen hadden we via internationale beurzen al een aantal klanten in Frankrijk verworven. Een duidelijke focus was er tot dan toe niet, maar daar kwam verandering in toen de stand voor de eerste Franse beurs, in de geschiedenis van Promic, werd gereserveerd. Lees meer >

  Met 90m2, de grootste stand tot dan toe, hebben we ons gepresenteerd als serieuze leverancier van mobiele presentatiesystemen in de Franse markt. Het aantal bezoekers was groot en aangezien veel mensen Promic nog niet kenden, werd onze aanwezigheid ervaren als een positieve ‘frisse wind’. Het hele Promic-Team dankt alle bezoekers voor hun tijd en interesse en we staan graag voor iedereen klaar. Tot volgend jaar!

Nieuws 2013

 • Fespa stand
  15 juli 2013

  FESPA London 2013 (UK)

  Groot, groter, grootst.
  De internationale FESPA show, die dit jaar plaatsvond van 25 tot en met 29 juni in London, valt duidelijk binnen de laatste categorie.

  Inmiddels kunnen we met een gerust hart melden dat onze vertrouwde producttoelichting en frisse aanpak een succes zijn geweest. Lees meer >

  Groot-Brittannië was voor ons een relatief nieuwe markt en een nieuwe markt biedt, zoals het aloude spreekwoord luidt, nieuwe kansen. Dit was de reden voor ons om de gehele stand in een nieuw jasje te steken.

  Wij danken alle potentiële klanten en klanten voor de prettige samenwerking en wensen iedereen een mooie zomer toe.

  Met vriendelijke groet,
  Beursbemanning Fespa 2013
  (v.l.n.r. Arjan, Dorian, Bart & Rick )

 • Fespa
  14 juni 2013

  FESPA London (UK) 2013

  FESPA is hét toonaangevende evenement op het gebied van grootformaat digitaal printen. De vorige grote FESPA show in München in 2010 was reeds erg succesvol voor Promic. Dit jaar kijken wij dan ook uit naar wederom een prachtig evenement, met een sterk internationaal karakter, dat plaatsvindt van dinsdag 25 t/m zaterdag 29 juni 2013 in London. Lees meer >

  In onze compleet vernieuwde stand, van maar liefst 66 vierkante meter, staat ons team klaar om een heldere presentatie te geven van alle producten uit onze range.

  Graag verwelkomen wij u op standnummer B50S.

 • Beachflag Steelplate
  15 mei 2013

  Beachflag Steelplate 12KG – NIEUW!

  Het Beachflag seizoen lijkt nog niet te zijn begonnen aangezien het weer eerder herfstachtig geweest is dan zomers. Maar niet getreurd! Alle regen die nu al is gevallen, zal in de zomer achterwege blijven en alle zon die we nog niet hebben gehad, zal de komende tijd nog stralen. Lees meer >

  In ons assortiment hadden we al een staalplaat van 6kg en een van 20kg, maar daar tussenin hadden we geen variant. Als toevoeging aan deze range hebben we vanaf heden ook de staalplaat 12kg op voorraad. Nu is er voor elke vlagmaat en alle omstandigheden een staalplaat om in te zetten.

  De 12kg staalplaat is 550 x 550cm x 0,5cm.

 • 01 maart 2013

  Vakbeurs SIGN Gorinchem (NL)

  Nu 1 maand na de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign kunnen we met een gerust hart zeggen dat de beurs een succes is geweest. Lees meer >

  Het volledige Promic-assortiment werd wederom gepresenteerd. Bestaande relaties alsmede prospects kregen hierdoor een compleet beeld van onze kwalitatief hoogstaande producten tegen aantrekkelijke prijzen.

 • vrachtwagen
  1 juli 2013

  Verlaagde transportkosten NL & BE

  Gelukkig zijn wij er in geslaagd om bij onze transporteur scherpere tarieven te bedingen, waarvan wij u als klant mee willen laten profiteren.

  Per 1 juli 2013 verlagen wij dan ook onze tarieven.
  Lees meer >

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

 • Roll-Banner Budget
  1 juni 2013

  Roll-Banner Budget, verkrijgbaar in 80, 85 & 100cm

  Per 1 januari 2013 hebben wij onder meer de Roll-Banner Budget aan ons assortiment toegevoegd. De combinatie van een scherpe prijs, degelijke kwaliteit en 5 jaar garantie hebben de Roll-Banner Budget direct tot één van de best verkochte producten gemaakt.

  Ons aanbod was echter beperkt tot het model van 85cm, maar uw enthousiasme heeft ons doen besluiten om ons aanbod aan te vullen met de breedtes 80 en 100cm. Lees meer >

  Voor verdere vragen, productinformatie of aanvragen staan onze accountmanagers graag voor u klaar.

 • Februari 2013

  Aanbouw nieuwe pand gereed

  Na in november het oorspronkelijke ‘nieuwe pand’ te hebben betrokken, was al snel duidelijk dat het magazijnoppervlak van 850 m2 niet genoeg was. Een extra aanbouw werd al kort daarna gestart om een uitbreiding naar 2030 m2 magazijnruimte en 100m2 extra kantoorruimte te genereren. Met dank aan alle betrokkenen, was het begin 2013 dan zover dat de voorraad netjes op zijn plek kon worden gezet en de extra bureaus werden bezet.

 • 21 januari 2013

  Vakbeurs SIGN Gorinchem (NL)

  Op 22, 23 en 24 januari aanstaande staat Promic wederom op de “Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign” in Gorinchem (NL).

  Na de succesvolle editie vorig jaar in Hardenberg (NL) hopen wij, om dit jaar wederom, veel bestaande en nieuwe relaties te mogen ontvangen. Lees meer >

  U kunt ons vinden op standnummers 545 - 546 met een totaal standoppervlak van maar liefst 72 vierkante meter.

  Koffie kunt u bij ons op de stand niet verwachten. Echter daarentegen kunt u gebruik maken van de warme en koude catering die tijdens de gehele beurs kosteloos voor u geserveerd wordt.

  Kortom, we zien u graag tegemoet op 22, 23 of 24 januari in Gorinchem (NL).

Nieuws 2012

 • 25 oktober 2012

  Nieuw pand in aanbouw

  Bij Promic hebben we vertrouwen in de toekomst. Niet zonder reden, want de omvang van ons klantenbestand roept om uitbreiding van ons huidige pand, dat nog geen jaar geleden in gebruik is genomen. Op dit moment is dan ook de aanbouw van een nieuw bedrijfspand in volle gang, waarmee de totale capaciteit meer dan verdubbeld. Lees meer >

  Het magazijnoppervlak groeit daarmee van 850 m2 naar 2030 m2. Het kantooroppervlak, inclusief showroom, wordt uitgebreid van 250 m2 naar 350 m2. Meer ruimte voor een nog uitgebreider aanbod, natuurlijk tegen de prijs/kwaliteitverhouding en de service die u van ons gewend bent.

 • 15 oktober 2012

  Nieuwe mediamix

  Stilstand is achteruitgang en dus is er een frisse wind gehaald door de mediamix van Promic. De website werd van een facelift voorzien en ook de brochure is in een nieuw jasje gestoken. Kortom: Promic is klaar voor de toekomst.
  Lees meer >

  Voor zowel de website als voor de brochure is de nadruk gelegd op het creëren van een complete beeldvorming over onze producten, met oog voor detail.

  Steeds vaker hoor je in de markt ‘een roll-banner is maar een roll-banner’. Promic denkt daar anders over en wil duidelijkheid verschaffen over de eigenschappen, voordelen en onderscheidende waarde van haar producten. Verdeeld over twee pagina’s wordt elk product toegelicht met een scala aan detailfoto’s en specifieke beschrijvingen, waardoor helder wordt dat onze roll-banners niet ‘zomaar roll-banners zijn’...

  We hopen dan ook dat de nieuwe Promic brochure en website u bevallen en helpen bij het selecteren van het juiste product.

 • 25 oktober 2012

  VISCOM Frankfurt (DE) 2012

  Op 25, 26 en 27 oktober aanstaande staat Promic wederom op de Viscom beurs in Duitsland, die dit jaar plaatsvindt in Frankfurt. Voor de 6e keer staan we op deze internationale beurs voor visuele communicatie, en ook dit jaar gaan we weer voor een succesvol event. Lees meer >

  In de stand van 18 x 3 meter staat een team van enthousiaste en toegewijde Promic-medewerkers klaar om een heldere presentatie te geven van bestaande en nieuwe producten uit onze range.

  Graag verwelkomen wij u op standnummer J71 in hal 3.0 met een lekker kopje koffie.

 • 28 september 2012

  SIGN2COM beurs 2012

  In september 2012 vond in Kortrijk dé sign-beurs van België weer plaats. Dit jaar in een nieuw format en onder een nieuwe naam: Sign2Com. Lees meer >

  Hoewel de bezoekersaantallen van de hele beurs wat tegenvielen, was het voor Promic toch een groot succes. Er was nu namelijk voldoende tijd om onze producten in detail te laten zien en om mensen kennis te laten maken met Promic. Een kwestie van kwaliteit dus, in plaats van kwantiteit.