Service is
mensenwerk

Tactisch Inkoper

Jij zorgt ervoor dat onze klanten op tijd en tegen de beste prijs onze producten kunnen blijven afnemen. En dit gebeurt allemaal binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Solliciteer snel en wie weet word jij onze nieuwe Tactisch Inkoper!

Wij blijven groeien en hierdoor hebben wij een vacature voor een collega voor de nieuwe functie van:
 
Tactisch Inkoper
(40 uur per week)

Wat is jouw prestatie als Tactisch Inkoper?

Met je planmatige en resultaatgerichte aanpak vertaal jij jouw visie in een inkoopbeleid van Promic en schaaf je deze continu bij. Je zoekt intern en extern je partnerships op om kosten reducerende maatregelingen te onderzoeken en te ontwikkelen. Je haakt daarbij in op de omstandigheden die continu veranderen. Wisselende verkoopcijfers, nieuwe producten en prijsinvloeden vanuit de wereldeconomie: jij draait hier je hand niet voor om en past daar moeiteloos je inkoopstrategie op aan. Door de markt grondig te onderzoeken bepaal jij wie dé beste leveranciers voor de Promic zijn, die garant staan voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. Je blijft daarbij scherp op dat de financiële en juridische risico’s worden beperkt en dat onze leveranciers hun afspraken blijven nakomen. Bovendien houd je een kritisch oog op onze cashpositie naar de toekomst. Tenslotte zorg jij voor de informatievoorziening rondom het inkoopbeleid door het presenteren van je KPI’s aan je Operations Manager en zorg jij aan het einde van ieder jaar voor een jaarplan waarin jij (mede-)richting gaat geven aan de toekomst van Promic.

Wat heb jij in huis?

Jij bent een strateeg met een duidelijke visie, die commerciële kansen moeiteloos omzet in kosten reducerende maatregelen. Je bent daadkrachtig en weet hoe de markt in elkaar steekt en hoe je met je leveranciers om moet gaan. Jij gaat altijd voor het allerbeste resultaat en oplossing. Voor de klant, voor ons en voor jezelf. Jij hebt geen aansporing nodig. Dat zit in je.

Jouw musthaves:

 • In bezit van diploma HBO richting Commerciële Bedrijfskunde / Nevi I – II / Logistiek of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in deze functie, bij voorkeur in een B to B omgeving;
 • Weet mensen in beweging te brengen door je prettige en doelgerichte communicatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je vindt het geweldig om te reizen binnen Europa en naar China.
Onze tegenprestatie

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave nieuwe functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent;
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • Een geweldig mooi kantoor met perfecte werkplekfaciliteiten en met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’. Gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto;
 • Vers fruit van Promic op tafel en Promic eitjes van onze eigen Promic Kippen (mag je zelf bakken in onze keuken) tijdens de pauzes;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt;
 • De allerleukste collega’s met een mentaliteit van ‘wij doen het samen’;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema;
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar vacatures@promic.com. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Business Partner, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en CV te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.